Hoofdcontent

Informatie voor verenigingen

Sport- en cultuurverenigingen vervullen een belangrijke maatschappelijke rol. Als bestuurder en/of vrijwilliger loopt u ongetwijfeld tegen uitdagingen aan. Het runnen van een vereniging vraagt immers steeds vaker om een andere blik.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het Akkoord van Albrandswaard is ervoor om u op weg te helpen. Dit doen we altijd met oog voor de unieke situatie en behoefte van de club. De Maatschappelijk Makelaar is voor u het aanspreekpunt en is te bereiken via: marianne@akkoordvanalbrandswaard.nl  / 06-24925418

 

We organiseren ook bijeenkomsten. Zo zijn er  Sport- en Cultuurcafé’s, bedoeld om te netwerken en elkaar te versterken door samen te werken of bepaalde thema’s te bespreken. Het eerstvolgende thema is een gezonde (sport)omgeving leefstijl. 

 

Ter ondersteuning van verenigingen organiseren wij jaarlijks een gezamenlijke IVA-training (Instructie Verantwoord Alcohol Schenken). Ook spelen we in op de behoeften die bij de verenigingen leven. Zo is er belangstelling voor een AED-training. Die organiseren we ook naar behoefte. Gezonde Omgeving is een speerpunt van de gemeente en het Akkoord van Albrandswaard. Daarom organiseren we ook een bijeenkomst hierover voor alle verenigingen die daarin zijn geïnteresseerd. Alle verenigingen kunnen zich daarvoor opgeven.

Belangstelling voor een of meer bijeenkomsten? Meldt u zich aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle activiteiten.

Zijn er andere zaken die u belangrijk vindt of waar u ondersteuning bij zoekt?

Laat het weten aan de Maatschappelijke Makelaar via marianne@akkoordvanalbrandswaard.nl