Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Natuurlijk Zeker biedt wildplukwandelingen aan in het Voedselbos Valckesteyn en via zorgboerderij De Buytenhof, al dan niet in combinatie met een workshop gedeelte.

WAT HEB JE ERAAN?
Je wordt meegenomen op een boeiende reis waarin je met andere ogen en met meer respect leert kijken naar de natuur, je omgeving en het plantenrijk. Je leert kruiden op andere manieren bereiden dan alleen als smaakmaker in gerechten en gaat naar huis met een berg kennis en vaardigheden met betrekking tot de culinaire en medicinale werking van wilde kruiden, dit stelt je in staat om zelf thuis op een duurzame manier aan de slag te gaan met wat de omgeving (gratis) te bieden heeft.

VOOR WIE?
Het aanbod is geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars, wildplukkers, kruidenliefhebbers, creatievelingen, kruidenkenners in wording en mindful people. Kortom: iedereen die iets heeft met natuur, planten, duurzaamheid, mindfulness, creativiteit en genieten. WEES WELKOM!
Er is plaats voor maximaal 15 mensen per wandeling/workshop, kosten basis wandeling euro 25,00 (u krijgt tijdens de wandeling een wildpluksnack en verse kruidenthee)

Aanstaande activiteiten:

Datum: bekijk activiteit
Groep 4 t/m 8
Datum: bekijk activiteit
Groep 4 t/m 8
Datum: bekijk activiteit
Groep 4 t/m 8